onsdag 6. oktober 2010

7- åring i huset...

I går var det sjokoladekake og bursdagsgaver som sto på menyen. Er bare en gang at mammas gullgutt fyller 7 år og det måtte markeres. Siden det er høstferie hadde vi bare voksengjester på besøk, men de hadde gave med seg seg så det gikk bare bra. :p Lego, penger, bøker akebrett og prompeguuu var noe av det han fikk. Mamma og pappagaven var et gavekort på det som måtte mangle for å få kjøpe seg Legopolitistasjon.

I dag tok vi bussen til byen så storgutten kunne få kjøpe seg legoen i hans drømmer. Etter å ha spinket og spart siden jul og med bursdagspenger fra mammaen og pappaen så kunne han endelig kjøpe politistasjon lego. Jeg er sikker på at om han hadde fått lov, ville han ha begynt å bygget den på bussen hjem fra byen. :D Det Var likevel en gave som nesten klarte å toppe alt, og det var letlestboka om Titanic. Gutten kunne nesten ikke vente med å legge seg i går sånn at vi kunne lese i boka. Det var verdens beste "Tante Maren" som fikk den edle oppgaven å lese om Titanic på sengekanten mens gutten lyttet og kommenterte underveis.






Det var en sliten men fornøyd gutt som tullet seg i senga den kvelden. Et år eldre og han hadde ganske sikkert vokst seg minst en cm høyere på bare denne ene dagen.
<3 Mammas STORGUTT <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar