onsdag 29. september 2010

Da var sommeren over for denne gang...

Jada, jeg hadde store ambisjoner om masse blogging og fortløpende oppdatering av mine store og små prosjekter i sommermåndene. Vell, prosjekter har man hatt nok av, men noen oppdateringer ble det ikke. De to studiefrie måndene fløy avsted og selv om noen kanskje er uenig, så syns jeg vi har hatt mye flott vær denne sommeren. Når sola skinner kan man ikke sitte å taste på pcn hele dagen, og de dagene det ikke var vær til å være ute i MÅTTE jo benyttes til syprosjekter og familiekosetid.
Det flotte med å ha mange planer er at ihvertfall noen av dem blir gjennomført. Har hørt at når man planlegger og drømmer om å oppnå noe, så skal man; sikte mot stjernene og håpe at man ihvertfall treffer månen. Så jeg satser på at jeg traff... ;)
Så... Hva har jeg egentlig utrettet denne sommeren? Hmm... englebarna har ihvertfall fått seg noen nye mammasydde plagg og noen ymse andre sy-slerier har det blitt.

Søt liten snuppekjole.

Nydelig turkis kinasateng med små sølvblomster og kremfarget helfòr, fra S&S.
Falt helt pladask for de lekre lyse turkisgrønne knappene, fra E. Sommer.

Snuppeskaut som beskytter hodet på varme sommerdager.



Tidlig i sommer trålte jeg gjennom de fleste butikkene som selger barneklær, i Trondheim, uten å finne noe sommerlig hodeplagg til snuppa. Så da tok jeg heller saken i egne hender og det ble en suksess. snuppa var kjempefornøyd med å slippe unna den skarpe sola og så så søt som hun ble da. :) Mammas lille sukkerhøna.

Kosebukse til mammas store lille helt.

Tøff og myk på en gang.



Myk og god chenillebukse med jersyribb i livet. Stoff og mønster fra S&S.
Buksa blir ofte brukt og får kjørt seg når en aktiv 6- åring farter høyt og lavt i sandkasser, i trær, på sykkel og når det kjøres bil. Full fart skliende på et kne bortover gulvet mens lekebilene krasjer, hopper og snurrer rundt x-antall ganger. MEN, buksa er fortsatt like hel den. :)

Vell, vell... det var det jeg hadde for i dag, men tror kanskje det vil komme noen flere småting fra sommeren. Må bare finne alle bildene som er lagret litt her og litt der og ta bilde av den siste Nocturn designen.